Tannlege Drammen

Brage Tannklinikk er din lokale tannlege

Tannlege i Drammen

Brage Tannklinikk er ditt lokale tannlegekontor i Drammen sentrum. Hos oss blir du tatt godt vare på av faglig oppdaterte og erfarne tannleger, spesialister og serviceinnstilte tannhelsesekretærer. Vi er opptatt av kvalitet og en best mulig behandling for deg. Velg oss som din tannlege i Drammen.

Våre tjenester

Vi har svært konkurransedyktige priser, og blant våre tjenester finner du blant annet:

Allmennpraksis

Under allmennpraksis faller generelle og ukompliserte tannrelaterte behov. Det kan for eksempel være en årlig undersøkelse, uproblematisk rotfylling eller trekking av en tann.

Spesialisttjenester

Vi tilbyr spesialisttjenester til pasienter som har behov for videre behandling. Dette kan være rotfylling eller kirurgi. Pasienter med behov for kirurgi vil bli henvist til en av våre kirurger. I de tilfeller hvor rotfylling ikke kan behandles av allmenntannlegen, vil dette utføres av en rotfyllingsspesialist.

Akutt behandling

Skulle du ha behov for øyeblikkelig hjelp, ber vi deg om å ringe oss så raskt som mulig på telefonnummer 32 83 26 40. Vi tar imot alle pasienter, selv de som ikke tidligere har hatt behandling hos oss.

Tannpleie og veiledning innen tannhygiene

Kom innom for stell av tennene eller rådgivning om tannhygiene og riktig bruk av produkter. På den måten kan du forebygge en rekke tannrelaterte komplikasjoner.

Velg oss som din tannlege i Drammen

Det spiller ingen rolle om du allerede går til en annen tannlege, du kan enkelt bytte over til oss. Alt du trenger å gjøre er å bestille time hos oss. Dersom vi skulle ha behov for tannhistorikken din, tar vi kontakt med din gamle tannlege. Du kan også bestille time hos oss uten å måtte ta stilling til å bytte tannlege – vi tilbyr våre tjenester til både eksisterende og nye kunder.

Ta kontakt med oss i dag

Vi er din nye tannlege i Drammen. Besøker du oss kan du forvente en moderne tannklinikk med profesjonelle og erfarne tannleger. Ring eller kom innom oss i dag. Du kan nå oss på telefon 32 83 26 40 eller på e-post post@bragetannklinikk.no.

Selve tannklinikken ligger i Torgeir Vraas plass 6, rett ved jernbane- og busstasjonen. Ettersom vi har kontor i Drammen sentrum, ligger vi med andre ord svært sentralt til. Det er dermed gode parkeringsmuligheter, i tillegg til at klinikken har heis for enklere framkommelighet.